© Kuva: Getty Images

Tottenhamin ratkaisupelaaja: ”Tämä oli meiltä vahva kannanotto”

Tottenham kukisti Manchester Cityn kotonaan 2-0. Toisen maalin iski 20-vuotias Dele Alli.

Citylle tappio oli kauden ensimmäinen ja Spurs nousi jo pisteen päähän.

– Tämä oli massiivinen voitto ja vahva kannanotto meiltä. Tiesimme pystyvämme voittoon ja siihen, että tilanteita tulisi, jos pysyisimme pelisuunnitelmassamme. Ja niin kävikin, Alli sanoi Sky Sportsille.

– City on upea joukkue, mutta osoitimme, mihin me kykenemme ja mistä meidät on tehty. On hienoa lähteä näin iso voitto alla maaottelutauolle. On vain jatkettava samaan malliin, kun pelit taas jatkuvat liigassa, kauden toisen osumansa tehnyt Englannin maajoukkuepelaaja sanoi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!