Wayne Rooney ei aio lopettaa: ”Tämä on ihan normaalia”

© Kuva: Getty Images

Englannin manageri Gareth Southgate vahvisti, että Wayne Rooney ei ole avauksessa, kun Englanti kohtaa tänään MM-karsinnassa Slovenian.

Kotiyleisö Wembleyllä buuasi Rooneylle viikonloppuna Maltaa vastaan, eikä 30-vuotiaan ManU-tähden esitys totisesti vakuuttanut. Hän on yhä joukkueen kapteeni tänäänkin, mutta kentällä nauhan ottaa käteensä Liverpoolin Jordan Henderson.

– Ei tässä nyt mitään kovin ihmeellistä ole. Englannissa on paljon pelaajia, jotka voivat uransa aikana ainoastaan haaveilla maajoukkuepaidassa pelaamisesta. Ja minä olen tehnyt sen jo 117 kertaa. Joskus tarvitaan hiukan vaihtelua joukkueeseen, eikä minun auta kuin harjoitella entistä paremmin, ollakseni valmis, kun kutsu käy seuraavan kerran maajoukkueeseen, Rooney sanoi TEAMTalk.comin mukaan.

– Ymmärrän tämän, ihan normaalia jalkapallossa. Olen tarpeeksi iso poika käsitelläkseni asian. Totta kai pystyn vielä tulemaan parempana takaisin. Olen 30-vuotias, en 35 tai 36. Olen sanonut ennenkin, etten aio lopettaa maajoukkuepelejä ennen 2018 MM-lopputurnausta. Olen aina valmis, kun minua tarvitaan, Rooney lupasi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.