© Kuva: Getty Images

Argentiinan maajoukkueessa huumeskandaali – Messi johti joukkonsa mediaboikottiin!

Koko Argentiinan joukkue marssi poikkeuksellisesti lehdistön eteen, kun joukkue oli voittanut MM-karsinnoissa Kolumbian 3-0.

Syynä oli se, että toimittaja Gabriel Anello oli twiitannut Ezequiel Lavezzin poisjäännistä melkoisia:

– Lavezzi ei ole mukana, koska hän poltti jointin kannabista eilisiltana joukkueen majapaikassa? Kysyn vain, Anello twiittasi.

Lavezzi ehti jo kertoa haastavansa toimittajan oikeuteen perättömistä väitteistä, jotka haittaavat hänen uraansa ja aiehuttavat hänen perheelleen kärsimystä. Koko Argentiinan maajoukkue seisoo Lavezzin takana.

Joukkueen kapteeni Lionel Messi puhui lehdistötilaisuudessa kaikki muut 22 joukkueen pelaajaa takanaan.

– Olemme täällä kertoaksemme, ettemme tulee enää kommunikoimaan median kanssa. Syytökset Lavezzia kohtaan olivat valtavia. On ikävää, että tämä on tehtävä näin, mutta emme näe muuta vaihtoehtoa. Tiedämme kyllä, että te kaikki ette pelaa samanlaista likaista peliä, Messi sanoi.

– Olette syyttäneet meitä monista asioista ilman kunnioitusta viime aikoina, mutta emme ole vastanneet niihin. Mutta syytös Lavezzia kohtaan on viimeinen pisara.

– Halusimme tulla sanomaan tämän teille suoraan, emme minkään tiedotteen kautta. Emme halua piiloutua keneltäkään. Viime viikot ovat olleet henkilökohtaista aggressiota medialta, ei pelin kritiikkiä. Voitte yhä kritisoida meitä, jos voitamme tai häviämme. Mutta kun mennään tällaisiin henkilökohtaisuuksiin, me vedämme rajan tähän, Messi paalutti.