© Kuva: Getty Images

Brassilehti: Neymar houkuttelee Liverpoolin tähteä Barcelonaan – pelaaja valmis siirtymään

UOL Esporten mukaan Neymar on houkutellut maanmiestään Philippe Coutinhoa Barcelonaan.

Liverpoolissa aivan uudelle tasolle noussut Coutinho olisi varmasti Neymarin mieleen, sillä kaksikon tiedetään tulevan hyvin toimeen maajoukkueessa. UOL Esporten mukaan Neymar jutteli Coutinhon kanssa seurasiirrosta maaottelutauolla ja Coutinho olisi valmis siirtymään Espanjaan.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on puolestaa vakuuttunut, ettei seura menetä supertähteään Barcelonaan, vaikka katalonialaisjätti onkin ilmoittanut brassipelaajan olevan heidän tähtäimessään.

Coutinholla on vielä neljä vuotta sopimustaan jäljellä Liverpoolin kanssa. Hän tuli seuraan Interistä 2013 ja on kohonnut supertähtien luokkaan Kloppin alaisuudessa. Liverpool on asettanut Le10Sportin mukaan huiman 75,5 miljoonan euron hintalapun Coutinholle.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!