© Kuva: Getty Images

Harry Kane maalasi heti viiden viikon sairausloman jälkeen!

Arsenal ja Tottenham pelasivat sunnuntaina Valioliigassa 1-1-tasapelin.

Kotijoukkue Arsenal meni johtoon, kun Spursin itävaltalaispuolustaja Kevin Wimmer puski pallon keskityksen jälkeen tyylipuhtaasti oman maalin takakulmaan.

Toisella jaksolla Laurent Koscielny kaatoi Moussa Dembelen rangaistusalueella, ja viiden viikon sairauslomalta palannut Harry Kane iski pallon pilkulta ohi Peter Cechin. Lopussa Tottenhamin Christian Erikssen ampui vielä tolppaan, mutta lisämaaleja ei nähty.

Arsenal nousi pisteen päähän johtavasta Chelseasta ja Tottenham neljän pisteen päähän. Molempien putket jakuivat: Tottenhamille ottelu oli seitsemäs peräkkäinen ilman voittoa, Arsenalille 16:s peräkkäinen ilman tappiota.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!