© Kuva: Getty Images

Mikä Väyrynen jatkaa pelejään Veikkausliigassa – valmentaja ratkaisi jatkon

HIFK on tehnyt kauden 2017 kattavan jatkosopimuksen keskikenttäpelaaja Mika Väyrysen kanssa.

34-vuotias Väyrynen siirtyi HIFK:hon elokuussa loppukauden sopimuksella. Suomen maajoukkueessa 62 A-maaottelua pelannut Väyrynen oli kaikissa pelaamissaan 14 liigaottelussa HIFK:n kantavia voimia kentällä.

– Pelaaminen ja kroppa tuntuu edelleen hyvältä. Ensimmäisiä ratkaisevia juttuja jatkosopimuksen kannalta oli totta kai Antin [päävalmentaja Muurinen] jatkaminen päävalmentajana. Kun valmentaja haluaa pelaajan joukkueeseensa niin se on aina todella tärkeä juttu, Väyrynen sanoo HIFK:n verkkosivuilla.

– Isoin asia seuralle on nyt se, että saadaan joukkue mahdollisimman nopeasti kasaan. Suomessa se vie yleensä aikaa monesta eri syystä.