© Kuva: Getty Images

Moskovan TsSKA maksaa kovaa hintaa Roman Eremenkon poissaolosta

Moskovan TsSKA maksaa kovaa hintaa Roman Eremenkon poissaolosta.

Asiaa ei käy kiistäminen, kun katsoo moskovalaisseuran lipumista alaspäin Venäjän liigan sarjataulukossa. TsSKA on jäänyt kärjessä porhaltavasta Moskovan Spartakista jo yhdeksän pistettä. Kakkospaikalla oleva Zenit on kuuden pisteen päässä.

Eremenkon hyllytyksen aikana TsSKA on hävinnyt kaksi sarjapeliä, pelannut yhden tasan ja voittanut ainoastaan yhden mittelön. TsSKA:n peli on mennyt käytännössä täysin sekaisin, sillä Eremenko näyttää olevan korvaamaton avainpelaaja. Mies pelasi väkevää sarjakautta, kunnes Uefa hyllytti hänet 30 päiväksi 6. lokakuuta.

Eremenko ehti pelata Venäjän liigassa yhdeksän peliä ja tehdä kolme maalia. Suomalaispelaaja joutuu Uefan kuultavaksi 10. marraskuuta.