© Kuva: Getty Images

Real Madrid tarkkaillut Manchester United -sensaatiota – siirrossa iso mutta

Espanjalaisjätti Real Madrid tarkkailee OK Diario mukaan Manchester Unitedin 19-vuotiasta superlahjakkuutta Marcus Rashfordia. Siirto Madridiin on kuitenkin vielä monen mutkan takana.

Rashford on ihastuttanut otteillaan Valioliigassa ja Englannin A-maajoukkueessa. Rashford on parhaillaan Englannin maajoukkueen mukana, kun vastaan asettuu Skotlanti perjantai-illan MM-karsintaottelussa.

Real Madrid suunnittelee hankkivansa Rashfordin, mutta ManU tuskin on halukas ihan halvalla luopumaan seuran omasta kasvatista. Lisäksi ongelmaksi voi muodostua se, että Rashford voi edustaa Los Blancosia vasta tammikuussa 2018 FIFA:n asetettua Real Madridin siirtokieltoon.

Joka tapauksessa Real Madridin skoutit ovat tarkkailemassa Rashfordin otteita Englannin paidassa. Rashfordin markkina-arvo on noussut vajaan vuoden aikana ja tulee varmasti nousemaan vielä runsaasti. Transfermarktin mukaan englantilaishyökkääjän arvo on tällä hetkellä 10 miljoonaa euroa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!