© Kuva: Getty Images

Real Madridilla suuria huolia ennen derbyä – kärkihyökkääjät loukkaantuneena!

Lauantaina Atletico Madrid isännöi Real Madridia La Ligan huippukamppailussa. Los Blancos -leirissä riittä mietittävää, sillä joukkueen molemmat tähtihyökkääjät ovat loukkaantuneena.

Karim Benzema on ollut jo pidemmän aikaa sivussa, mutta viimeisimpänä sairastuvalle joutui myös hyvässä vireessä tällä kaudella ollut Alvaro Morata.

Seura tiedotti, että Morata loukkasi vasemman reitensä, mutta ei kertonut vielä toipumisaikataulusta. Tietojen mukaan Morata on sivussa noin kuukauden. Morata loukkasi reitensä maajoukkueen mukana Makedoniaa vastaan, ja hänet otettiin samantien vaihtoon.

Real Madrid -päävalmentaja Zinedine Zidanella riittääkin mietittävää, kenet hän laittaa avaukseen Madridin derbyssä, sillä Benzema ei ole vielä harjoitellutkaan joukkueen mukana, eikä häntä varmaankaan nähdä myöskään viikonloppuna.

Yksi vaihtoehto on, että Cristiano Ronaldo pelaa Atleticoa vastaan kärjessä. Tämä voisi avata esimerkiksi James Rodriguezille paikan avauskokoonpanosta.

 

Atletico Madridin ja Real Madridin välistä ottelua voi seurata suoran lähetyksenä lauantaina 19.11. Viasat Jalkapallo -kanavalla ja verkkopalvelu Viaplayssa kello 21.40 alkaen Tuomas Virkkusen selostamana. Viasatin ohjelmatiedot tulevista jalkapallo-otteluista löydät täältä.

Lähde: Real Madrid