© Kuva: Juha Tamminen

Teemu Pukki haluaa muutoksen Huuhkajien pelaamiseen: ”Rohkeammin täytyy lähteä”

Huuhkajat kohtaa lauantaina Ukrainan vieraskentällä, kun MM-karsinnat jatkuvat Suomen osalta. Tanskan liigassa kovassa iskussa ollut Teemu Pukki toivoo muutosta Suomen puolustusvoittoiseen sapluunaan.

Kroatia haki Huuhkajien vieraana täydet kolme pistettä 0-1-voitolla. Ottelusta jäi todella puolustusvoittoinen kuva Suomen pelaamisesta. Paikkoja ei Huuhkajilla ollut nimeksikään.

– Vähän rohkeammin täytyy lähteä kuin mitä Kroatia pelissä varsinkin. Se oli ehkä vähän liian puolustusvoittoista. Nyt lähdemme varmasti rohkeammin ja sitä kautta saisimme tekopaikkoja enemmän. Niitä ei kauheasti ole ollut, Pukki kertoi Huuhkaja tv:lle.

Pukki johtaa Tanskan Superliigan maalipörssiä kymmenellä osumallaan. Maajoukkueessakin maalihanat aukesivat, kun Pukki sai pitkän kuivan kauden poikki Islantia vastaan. Bröndby-hyökkääjä myönsi, että iso gorilla lähti maalin myötä harteilta.

– Kyllä se helpotti. Muut ihmiset puhuivat siitä niin paljon, että sitä tuli itsekin mietittyä, että kuinkahan monta peliä se on nyt kestänytkään. Se näkyi varmaan peliesityksessä muutenkin. Maalin jälkeen oli helpompi pelata, Pukki myönsi.

Suomi kohtaa Ukrainan lauantaina kello 21.45.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!