© Kuva: Getty Images

Ukraina valitsi miehistönsä Huuhkajia vastaan – katso pelaajalista!

Huuhkajat pelaa tällä viikolla Ukrainaa vastaan MM-karsinnoissa.

Ottelu mitellään lauantaina marraskuun 12. päivä vieraissa Odessassa. Suomen joukkueen voit katsoa täältä.

Tässä Ukrainan pelaajat:

Maalivahdit: Andri Pjatov (Shakhtar Donetsk), Denys Bojko (Malaga), Oleksi Shevtshenko (Zorja Lugansk).

Puolustajat: Oleksandr Kutsher (Shakhtar Donetsk), Jaroslav Rakitsky (Shakhtar Donetsk), Bohdan Butko (Shakhtar Donetsk), Ivan Ordets (Shakhtar Donetsk), Sergi Krivtsov(Shakhtar Donetsk), Eduard Sobol (Zorja), Artem Fedetsky (Darmstadt).

Keskikenttäpelaajat: Taras Stepanenko (Shakhtar Donetsk), Maksim Malyshev (Shakhtar Donetsk), Andri Jarmolenko (Dynamo Kiev), Sergi Sydortshuk (Dynamo Kiev), Viktor Tsygankov (Dynamo Kiev), Ruslan Rotan (Dnepr), Ivan Petrjak (Zorja Lugansk), Oleksandr Karavajev (Zorja Lugansk), Jevgen Konopljanka (Schalke), Oleksandr Zintshenko (PSV), Jevgen Shahov (PAOK), Viktor Kovalenka (Shakhtar Donetsk).

Hyökkääjät: Roman Zozulja (Betis), Artem Kravets (Granada), Artem Bjesjedin (Dynamo Kiev).

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!