Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Zlatan Ibrahimovic uskoo tietävänsä, mistä ennätyssummalla Juventuksesta Unitediin siirtyneen Paul Pogban alkukankeus johtui. Pogba on parantanut peliesityksiään, mutta odotuksetkin ovat olleet ylisuuret.

105 miljoonan euron siirtosumma toi järisyttävät odotukset Pogban debyyttikaudelle Valioliigassa. Alkukaudella Pogballa oli ongelmia päästä tasolleen, ja ManU-luotsi Jose Mourinho ei tahtonut löytää sopivaa roolia Pogballe.

– Uskon, että kun Paul tuli, ensimmäisenä kuukautena hän halusi todistella liikaa olevansa siirron arvoinen, kuin että hän olisi pelannut, kuten hän osaa pelata, Ibrahimovic kertoi ESPN:lle.

Ranskalainen keskikenttäpelaaja on kuitenkin kauden edetessä vastannut paremmin ja paremmin huutoon. Pelipaikkakin on muotoutunut 4-3-3-pelijärjestelmässä keskikentälle.

– Kun tilanne alkoi rauhoittumaan, hän alkoi pelata niin kuin hän osaa. Se tekee siitä hänelle paljon helpompaa, kun ei tarvitse todistaa mitään, koska kaikki tietävät, kuka Paul on, mitä hän on tehnyt Juventuksessa viime vuosina ja mitä hän pystyy tekemään. Ja nyt hän pelaa enempi niin kuin Pogba pelaa, Ibrahimovic analysoi.

Pogba on tällä kaudella tehnyt kolme maalia ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä. 23-vuotias pallotaituri on nostanut pelillistä tasoaan selvästi alkukaudesta.

– Hänellä ei ole mitään todisteltavaa. Hänen vain täytyy nauttia pelaamisesta ja autta joukkuetta, kuten hän on tehnyt viime aikoina. Nyt hän pelaa kypsästi ja tulokset ovat nähtävillä, Ibrahimovic kehui joukkutoveriaan.