© Kuva: Getty Images

Video: Real Madrid -tähti jysäytti kauden upeimman osuman – jopa Cristiano Ronaldo hyppi riemusta

Real Madrid nousi alun shokin jälkeen 3-1-voittoon Santiago Bernabeulla Napolia vastaan Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen avausottelussa. Ottelun ja kierroksen upeimmasta maalista vastasi Real Madridin keskikenttäpelaaja Casemiro.

Napoli karkasi ottelussa johtoon, kun Realin tähtivahti Keylor Navas seikkaili teillä tietämättömillä. Lorenzo Insigni huomasi Navasin seikkailun ja sijoitti kaukaa pallon maaliin, kun ottelua oli pelattu vasta kahdeksan minuuttia.

Karim Benzema toi Daniel Carvajalin upeasta ulkosyrjäkeskityksestä Real Madridin tasoihin. Tasalukemista mentiin myös tauolle.

Toisen puoliskon alussa Cristiano Ronaldo tarjoili ja Toni Kroos sai ampua vastapalloon Real Madridin voittomaalin.

54. minuutilla nähtiin yksi kauden komeimmista osumista. Casemiro pommitti putoavaan palloon upealla volley-potkulla Real Madridin 3-1-voittolukemat.

Ronaldo harvemmin näyttää suuremmin tunteitaan, kun joukkuetoverit onnistuvat maalinteossa. Casemiron osuma sai portugalilaistähdenkin spontaanisti hypähtelemään. Myös katsomossa ottelua seuranneella tennistähti Rafael Nadalilla oli vaikea pysyä penkillään. Katso video Casemiron upeasta osumasta täältä (Viasat).