Huuhkajat keskittyy ensi viikon koitokseen – ”Turkki-ottelu on jätetty taakse”

© Kuva: Juha Tamminen
Bundesliga palaa tauolta! Lunasta mojova talletusbonus!

Suomen A-maajoukkue on suoriutunut matkastaan Antalyasta Innsbruckiin ja valmistautuu parhaillaan tiistain harjoitusotteluun Itävaltaa vastaan.

Keskuspuolustaja Joona Toivion mukaan viime perjantain Turkki-tappiosta on nyt selvitty, ja katseet ovat jo käännettynä Innsbruckissa pelattavaan otteluun.

– Se ottelu on jätetty taakse. Käydään varmaan vielä palaverissä läpi, mikä onnistui ja mikä ei onnistunut. Katseet on siirretty seuraavaan peliin. Ei sitä auta liian kauan murehtia, sanoi Toivio HuuhkajaTV:n haastattelussa.

Itävalta selvisi viime kesän EM-kisoihin oman karsintalohkonsa voittajana, joten Suomi on haastajan roolissa myös tiistaina. 29-vuotias Toivio haluaisi nähdä rohkeamman ja yhtenäisemmän Suomen joukkueen ensi viikolla.

– Turkkia vastaan me saatiin ajoittain tosi hyvin pelattua niiden läpi ja keskustan kautta. Tarvitaan enemmän sitä ja vähemmän laidoille, turvallisille alueille siirtelyä. Rohkeasti vaan, ja yhtenäistä pelaamista varsinkin puolustussuuntaan. En sano, että olisi ollut huonoa Turkkia vastaan, mutta sen pitäisi pysyä ja näkyä, että me puolustetaan yhtenä blokkina.

Bundesliga palaa tauolta! Lunasta mojova talletusbonus!