Lehti: Real Madrid on valmis sorvaamaan luottopelaajilleen uudet jatkosopimukset

© Kuva: Getty Images

Real Madrid aikoo antaa Karim Benzemalle, Daniel Carvajalille ja Marcelolle uudet jatkosopimukset viimeistään ensi kesän aikana, kertoo AS.

Laitapakkien Carvajalin ja Marcelon nykyiset sopimukset ulottuvat vielä kolmen vuoden päähän, mutta madridilaisseura aikoo tarjota molemmille jatkoa vuoden 2022 kesään asti.

Tällä hetkellä kymmenettä kauttaan Realissa pelaavalla Marcelolla on mahdollisuus tehdä tulevina vuosina historiaa valkopaidoissa. Brasilialaispakki on tällä hetkellä seuran kolmanneksi eniten otteluita tahkonnut ulkomaalaispelaaja. Marcelon (395) edellä ovat enää vain legendapelaajat Alfredo Di Stefano (396) ja Roberto Carlos (527).

Carvajalkin on ehtinyt pelata jo 151 ottelua valkopaidoissa ja hän on vakiinnuttanut paikkansa myös Espanjan maajoukkueessa.

Ranskalaishyökkääjä Benzeman jatkosopimusta on sorvattu jo pidemmän aikaa, ja nyt näyttäisi, että hän on myös valmis allekirjoittamaan vuoteen 2022 asti uloittuvan diilin Realin kanssa.

Madridilaisjoukkueen puheenjohtaja Florentino Perez kertoi viime viikolla RMC:lle, että hänen puolestaan Benzema voisi pelata loppu-uransa Espanjan pääkaupungissa.

Lähde: AS


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!