© Kuva: Juha Tamminen

Nähdäänkö perjantaina loppuunmyyty Veikkausliigan ottelu? ”Hienoa palata kotiin”

Veikkausliigassa pelataan perjantaina täysi kierros. Yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista pelataan Tampereella, kun Ilves isännöi FC Interiä.

Peliin oman mausteensa tuo se, että Ilves palaa vihdoin omalle kotikentälleen Tammelaan. Ilves on pelannut kauden aiemmat kotiottelut evakossa Ratinassa, koska Tammelan kentän kunto ei ole ollut riittävällä tasolla.

Tammelassa on tehty kovasti töitä, jotta perjantaina kaikki olisi valmista.

– Rakentaminen aloitetaan jokaiseen otteluun käytännössä nollista. Nyt kun stadion on vielä ollut täysin talviteloilla, niin kunnostustöitä riittää entisestään. Olemme esimerkiksi pystyttäneet yli 20 myynti- ja palvelupistettä, Ilveksen kehityspäällikkö Toni Hevonkorpi kertoo seuran nettisivuilla.

Viileä kevät on pidentänyt Ilveksen evakkoa, mutta paluu varsinaiseen kotiin otetaan vastaan ilolla. Se voi tarkoittaa myös sitä, että perjantaina nähdään kauden ensimmäinen loppuunmyyty ottelu. Tammelaan mahtuu 5050 katsojaa. Lisäksi perjantaille on luvattu vielä lämmintä ja aurinkoista säätä.

– On hienoa palata varsinaiseen kotiin. Perjantaina on varmasti paljon yleisöä paikalla ja hyvä meininki. Kyllä sen eteen mielellään töitä tekeekin, Hevonkorpi sanoo.

Lähde: Ilves