Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane ylisti joukkueen päätähteä Cristiano Ronaldoa Mestarien liigan lehdistötilaisuudessa.

Kukaan ei voi väittää, etteikö Zidane itsekin olisi saavuttanut aktiiviurallaan kaikkea mahdollista, mutta hän on kateellinen erityisesti portugalilaistähden maalintekotaidosta.

– Hän on paras pelaaja, jota olen valmentanut.

Zidane harmitteli, ettei ikinä päässyt pelaamaan suojattinsa kanssa samassa joukkueessa. Ranskalaisvalmentaja sai kuitenkin pelata Real Madridissa brasilialaisen Ronaldo Luis Nazario de Liman kanssa, jota hän myös ylisti vuolaasti.

– En voinut valitettavasti pelata hänen (Cristiano Ronaldo) kanssa, mutta pelasin kylläkin häntä vastaan. Hänen tilastonsa ovat uskomattomat.

-Pelasin brasilialaisen Ronaldon kanssa, joka oli myös erikoislaatuinen pelaaja ja teki paljon maaleja. Olen kateellinen heille, koska en ikinä saavuttanut samanlaisia lukemia. Annoin paljon maalisyöttöjä, mutta minä vain jakelin palloa eikä minulla ollut heidän maalivainuaan. En ikinä saanut sitä samaa huumaa, jonka he saivat laukoessaan pallon verkkoon. He ovat molemmat päättäväisiä pelaajia.

Lähde: Goal