Manchester Unitedin Michael Carrick on vahvistanut, että Liverpoolin legenda Steven Gerrard osallistuu hänen juhlaotteluunsa. Peli järjestetään Carrickin kunniaksi, koska hän on pelannut yli kymmenen vuotta Unitedissa. Ottelu pelataan kesäkuun neljäs päivä.

Ottelussa kohtaavat ManU:n vuoden 2008 pelaajista koottu joukkue ja Carrickin tähdistöjoukkue, jossa pelaavat Gerrardin lisäksi muun muassa Frank Lampard, Robbie Keane, Eric Abidal ja Gaizka Mendieta.

Unitedia ottelussa edustavat muun muassa Gary Neville, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Patrice Evra, Paul Scholes ja Ryan Giggs.

Carrick oli tyytyväinen, kun Liverpool-ikonin osallistuminen tapahtumaan varmistui.

– Olen tuntenut hänet jo pitkään ja pelannut hänen kanssaan Englannin maajoukkueessa. Hän on luultavasti yksi niistä syistä, miksi en ole pelannut Englannin paidassa niin paljon kuin olisin halunnut! sanoi ManU-peluri Goalin mukaan.

– Hän on loistava pelaaja, joka on tehnyt upeita asioita vuosien mittaan. Olen käynyt hänen kanssaan suuria taisteluita vuosien aikana, olemme tietty kovia kilpailijoita, kun pelaamme samalla pelipaikalla.

– Minusta tuntui kuitenkin aina, että välillämme vallitsi suuri kunnioitus. Olen erittäin onnellinen, että hän pelaa juhlaottelussani.

Jo aktiiviuransa lopettanut Gerrard pelasi Liverpoolissa 17 vuotta, minkä jälkeen hän siirtyi LA Galaxyyn, jossa hän pelasi vielä yhden kauden. Hän on pelannut Liverpoolin kanssa erilaisissa ystävyysotteluissa, kuten aiemmin tällä viikolla Australiassa Sydney FC:tä vastaan.

Gerrardin edellinen kohtaaminen ManU:a vastaan on jäänyt monille mieleen hieman erikoisesta syystä.

Kaudella 2014-15 hän pelasi viimeistä otteluaan Unitedia vastaan Valioliigassa. Gerrard tuli vaihdosta kentälle, mutta ehti olla viheriöllä vain 38 sekuntia, kunnes hänet ajettiin suoralla punaisella ulos Ander Herreran jalan päälle astumisesta.