Teemu Pukin ja Paulus Arajuuren edustama Bröndby eteni Tanskan cupin finaaliin voitettuaan toisen ”suomalaisjoukkueen” FC Midtjyllandin välierässä torstai-iltana maalein 2-1.

Alku oli kuitenkin haasteellinen Bröndbylle. Jakob Poulsen vei kotijoukkue Midtjyllandin 1-0-johtoon puolen tunnin kohdalla. Huuhkajien luottohyökkääjä Pukki toi kuitenkin vieraat tasoihin 34. minuutilla.

Maali oli Pukille cupissa kauden toinen. Liigassa suomalaishyökkääjä on tykittänyt tällä kaudella peräti 18 osumaa.

Toisella puoliajalla Bröndbyn sankariksi nousi lisäajan toisella minuutilla Christian Norgaard, joka viimeisteli ottelun voittomaalin. Arajuuri vaihdettiin vielä maalin jälkeen Pukin tilalle turvaamaan voittoa.

Midtjyllandin paidassa Markus Halsti pelasi täydet minuutit ja Kaan Kairinen istui vaihdossa koko pelin. Midtjyllandissa pelaa myös Tim Sparv, mutta hän on loukkaantuneena tällä hetkellä.

Pukki lisäsi ottelun jälkeen pukuhuoneesta voiton jälkeisen juhlakuvan. Katso kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.