Evertonin manageri Ronald Koeman on ollut vahvasti yhdistettynä FC Barcelonan tulevaksi päävalmentajaksi viime kuukausina, kun katalonialaisten nykyinen käskyttäjä Luis Enrique vahvisti jättävänsä pestinsä tämän kauden päätteeksi.

Hollantilaismanagerilla on vahva side Espanjan suurseuraan, sillä hän pelasi aktiiviurallaan Barcelonassa kuuden vuoden ajan. Koemanin mukaan hänellä ei ole kuitenkaan kiire lähteä Evertonista.

– Minulla on ammattilaisvalmentajana kaksi unelmaa. Ensimmäinen niistä on Hollannin maajoukkueen valmentaminen. Olisin voinut jo saavuttaa sen, mutta sopimukseni Evertonissa esti sen, kertoi Koeman Sportin haastattelussa.

– Toinen unelmani on valmentaa joku päivä Barcelonaa. Se on totuus. Nyt olen kiitollisuuden velassa Evertonille. Meillä on erittäin vahva ja jännittävä projekti ja aiomme vahvistua niin hyvin kuin pystymme, jotta voimme päästä Mestarien liigaan.

Hän ei kuitenkaan halunnut sulkea lähiaikoina Espanjaan lähtemisen mahdollisuutta kokonaan pois.

– Niin jalkapallossa kuin elämässä ylipäätään, kaikesta voidaan puhua ja keskustella, sanoi 54-vuotias Koeman.

Yhdestä asiasta hän on kuitenkin valmentajauransa suhteen ehdottoman varma.

– En ikinä valmentaisi Real Madridia, vaikka minulla on kunnioitusta sitä joukkuetta ja instituutiota kohtaan, se on mahdotonta.

Lähde: Goal