Ruotsalaislehti Aftonbladet teetätti kyselyn, jossa selvitettiin, haluavatko ruotsalaiset, että Zlatan Ibrahimovic palaisi maajoukkueeseen.

Kyselyyn vastasi yli 100 000 ihmistä, joista 65 prosenttia oli sitä mieltä, että he eivät halua viime kaudella Manchester Unitedia edustanutta Zlatanin takaisin maajoukkuepaitaan.

Ruotsin joukkueen entinen päävalmentaja Lars Lagerbäck ei millään ymmärtänyt kyselyn tuloksia.

– Zlatan on uniikki pelaaja. Jos sinulla on vastaava pelaaja käytössäsi, sinulla on valtava etu, sanoi Lagerbäck Aftonbladetille.

Perjantaina Ruotsi voitti Ranskan MM-karsintaottelussa 2-1. Pian ottelun jälkeen Ibrahimovic lisäsi Instagram-tililleen videon, joka poiki erilaisia teorioita sosiaalisessa mediassa. Joidenkin teorioiden mukaan Ibrahimovic vihjasi videolla mahdollisesta paluusta maajoukkueeseen.

Lagerbäck uskoo, että Ruotsi olisi ollut vielä parempi Ranskaa vastaan, jos Ibrahimovic olisi yhä maajoukkueessa.

– Jos Zlatan olisi tullut maajoukkueeseen samalla vireellä, joka hänellä oli ennen loukkaantumistaan, Ruotsi olisi entistä parempi. Hän on järkyttävän hyvä pelaaja.

Ibrahimovic loukkaantui huhtikuussa Eurooppa-liigan ottelussa Anderlechtia vastaan. Hänen polvestaan repesivät molemmat ristisiteet ja hänen odotetaan palaavan pelikentille vasta vuodenvaihteen tienoilla. Maajoukkueuransa 35-vuotias Ibrahimovic päätti viime vuonna.