Tanskalaissivusto tipsbladet.dk on valinnut FC Midtjyllandin Markus Halstin, 33, Tanskan Superliigan vuoden floppijoukkueeseen.

Halsti liittyi Midtjyllandin joukkueeseen viime kesänä, mutta kokenut suomalaispuolustaja ei ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa avauskokoonpanossa, mikä on yhtenä perusteluna sivuston valinnalle. Hän on pelannut tämän kauden Superliigassa 15 ottelua, joissa hän on ottanut yhteensä yhden punaisen- ja neljä keltaista korttia.

Suomalaispuolustaja on sijoitettu floppijoukkueen oikeaksi laitapakiksi. Vaikka Halsti pelaakin enimmäkseen topparina, pystyy hän tarvittaessa hoitamaan myös laitapuolustajan tai alemman keskikentän roolin.

Tanskalaissivuston mukaan Superliigassa on nähty tällä kaudella yleisesti ottaen hyviä suorituksia oikeilta laitapuolustajilta, joten se siirsi Midtjyllandin ”monitoimimiehen” oikean pakin paikalle mahduttaakseen hänet vuoden floppijoukkueeseen.

Halstin lisäksi joukkueesta löytyy kaksi muutakin Midtjyllandin pelaajaa: hyökkääjä Bruninho sekä keskikenttäpelaaja Rafael van der Vaart, joka on pelannut urallaan muun muassa Ajaxissa, Real Madridissa ja Tottenhamissa.