Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde on tällä kaudella antanut lähes kaikille pelaajilleen lepoaikaa. Ainoa poikkeus on Lionel Messi, joka on pelannut tähän mennessä jokaisen mahdollisen peliminuutin.

Messi on elintärkeä osa Barcan peliä, mutta hänenkin on saatava levätä. Valverde ei ole edes vaihtanut argentiinalaista kentältä pelin ollessa ratkennut.

Aiempina kausinakin Messi on saanut huilivuoron ottelun ollessa lähtökohtaisesti helpommasta päästä. Messin tulevat pelit eivät vaikuta siltä, että lepoa on luvassa.

Barcelona pelaa seuraavaksi Mestarien liigassa Sportingia vastaan ja on vaikea kuvitella, että joukkueen parasta pelaajaa lähdetään lepuuttamaan kauden tärkeimmässä kilpailussa.

Seuraavana on vuorossa La liga –ottelu Las Palmasia vastaan, jonka jälkeen Argentiina pelaa kaksi tärkeää MM-karsintaottelua.

Maaottelutauon jälkeen Barcan tie vie Atleticon vieraaksi ja vain neljä päivää tämän jälkeen Olympiakos saapuu vierailulle Camp Noulle.

Nyt näyttää mahdolliselta, että Messin on mahdollista saada levätä lokakuun 25. päivä, kun Barcelona pelaa Copa Del Reyn ensimmäisiä otteluitaan.