Chelseassa usean kauden viettänyt Fernando Torres kohtaa keskiviikkoiltana vanhan seuransa Mestarien liigassa. Atletico Madrid isännöi Chelseaa illan huippuottelussa.

Torres on katsonut ilolla kesän siirtoikkunan aikana Real Madridista Chelseaan siirtyneen Alvaro Moratan otteita. Real Madridissa Moratan tie näytti nousevan pystyyn Zinedine Zidanen alaisuudessa, ja Chelsea-manageri Antonio Conte oli valmis maksamaan espanjalaishyökkääjästä reilu 70 miljoonaa euroa. Siirto näyttäisi alkukauden perusteella kantaneen hedelmää.

– Juttelin Moratan kanssa ennen kun hän siirtyi Chelseaan ja kerroin hänelle, että olen aina puhelun päässä hänestä, jos hän tarvitsee neuvoja tai jos voin auttaa häntä, Torres sanoi Mirrorin mukaan.

Morata on ollut hurjassa iskussa Valioliigassa. Kuudessa ottelussa on syntynyt kuusi maalia ja Stokea vastaan mies iski uransa ensimmäisen hattutempun Englannin kentillä.

– Kun katsoo hänen alkukautta, ei vaikuta siltä, että hän tarvitsisi mitään neuvoja. Hän pelaa hyvin ja tekee maaleja, Atletico-hyökkääjä kehui.

Moratalle illan ottelu on varmasti tunteikas, sillä mies on Madridista kotoisin. Hän on juniorina edustanut myös Atleticoa, mutta löi itsensä läpi Real Madridin puolella.

Lähde: Daily Mail