HJK voi varmistaa Veikkausliigan mestaruuden tänään, keskiviikkona, kotikentällään, kun vastaan asettuu viime kauden mestari IFK Mariehamn.

HJK:n avauskokoonpanosta päätellen tavoite on todellakin varmistaa mestaruus tänään. Sen verran kovia pelimiehiä päävalmentaja Mika Lehkosuo kentällä juoksuttaa. HJK:lla on myös maukas tilaisuus varmistaa kahdessa peräkkäisessä ottelussa tuplamestaruus, sillä HJK voitti viime lauantaina Suomen Cupin finaalissa SJK:n maalein 1-0. Keskiviikkona Klubille riittä tasapelikin Veikkausliigan mestaruuteen.

HJK:n kokoonpanosta loukkaantumisten takia ovat sivussa Moshtagh Yaghoubi, Hannu Patronen, Ville Jalasto, Roni Peiponen sekä Aapo Halme. Poissaolijoiden lista on melkoinen, mutta HJK:n materiaalin leveydestä kertoo paljon se, että jokaiselle pelipaikalle löytyy oivallinen korvaaja.

Avauksessa nähdään myös upeasti Klubin kokoonpanoon läpimurron tehnyt 18-vuotias Valtteri Vesiaho, joka pelaa topparina Faith Friday Obilorin vierellä.

Katso avauskokoonpano alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
HJK XI:
Dähne
Pirinen
Rafinha
Savage
Atom
Dahlström
Annan
Vesiaho
Schüller
Pelvas
Obilor

#HJK #Helsinki #Veikkausliiga #HJKlive

Läpihuutovoittoa ei silti HJK:lle ole luvassa. IFK Mariehamn on viime aikoina noussut vielä taistelemaan mitaleista sekä euro-paikoista, eikä pistemenetyksiin olisi varaa. IFK on kuudentena, kuusi pistettä perässä kolmantena majailevaa KuPS:a.

IFK on kuitenkin pelannut yhden ottelun kuopiolaisia vähemmän, joten saarelaisilla on mahdollisuus pienentää eroa keskiviikkona HJK:ta vastaan.

IFK:n kokoonpanosta ovat loukkaantumisten takia sivussa Robbin Sellin sekä Rezgar Amani.

IFK Mariehamnin avaus:

30 Nordqvist Marc,
2 Granlund Albin,
55 Friberg Da Cruz Bobbie,
3 Kojola Kristian,
4 Sparrdal Mantilla Philip,
26 Mattsson Joel,
14 Petrovic Gabriel,
15 Ekhalie Amos,
9 Span Brian,
17 Sid Robin,
33 Kangaskolkka Alekse.