FC Barcelonan ennätyshankinta Ousmane Dembele, kertoo Mundo Deportivon haastattelussa, miten hänen maanmiehensä Kylian Mbappe auttoi häntä kesän siirtosaagan keskellä.

Molemmat ranskalaisnuorukaiset vaihtoivat kesällä seuraa suuren kohun saattelemana.

Dembele, 20, lähti Borussia Dortmundista Barcelonaan 105 miljoonan euron kaupassa. Kokonaissumma saattaa nousta erilaisten lisien ja bonuksien myötä jopa 150 miljoonaan euroon.

Mbappe, 18, siirtyi AS Monacosta Ranskan suurseuraan Paris Saint-Germainiin. Kyseessä on vuoden lainasopimus, jossa on mukana 180 miljoonan euron osto-optio.

– Hän on todella hyvä kollega. Puhumme paljon puhelimessa ja vielä enemmän tämän prosessin aikana. Hän on onnellinen puolestani, sanoi Dembele.

– Hän yritti rauhoitella minua, kun päivät kuluivat, eikä siirtoa ollut vielä virallistettu. Hän sanoi, että se oli vain ajan kysymys.

– Olin hermostunut diilin takia, pystyin tosin nukkumaan öisin. Halusin vain, että se kaikki sujuisi niin nopeasti kuin mahdollista.

– Hän oli erittäin onnellinen puolestani, kun siirryin. Hän toivotti minulle onnea ja kaikkea parasta. Tein hänelle samoin.