Wayne Rooney palasi täksi kaudeksi Evertoniin ja ilmeisesti myös sisäinen katupoika on päässyt taas valloilleen. Toki Rooney on toilaillut aiemminkin esimerkiksi maajoukkueen mukana.

Rooneya epäillään tällä hetkellä rattijuopumuksesta. Rooney pysäytettiin Manchesterin eteläpuolella ja hän oli The Sun -lehden mukaan ollut juhlimassa entisen pelikaverinsa Wes Brownin läksiäisiä. Brown siirtyi kesällä pelaamaan Intiaan.

Rooneyn seurassa ollut nainen Laura Simpson, 29, avasi illan kulkua brittilehdelle.

– Ajoimme, ja yhtäkkiä takana välähti siniset valot. Wayne oli heti hermostunut ja todella huolissaan. En itse tiennyt, miten suhtautua asiaan, koska se tapahtui niin nopeasti. Se saattaa johtua myös siitä, että olin aika humalassa. Minusta Wayne ei vaikuttanut olevan humalassa, Simpson kertoi Sunille.

Simpson oli tutustunut Rooneyyn kyseisenä iltana.

– Wayne esitteli itsensä ja ystävänsä minulle, istuimme alas ja juttelimme. Hän tuijotti rintojani ja kysyi, ovatko ne aidot. Hän myös sanoi, että ”haluaisin laittaa käteni niiden päälle”. Nauroin, hän flirttaili, enkä kertonut, että rintani eivät ole aidot, Simpson sanoi.

Everton-hyökkääjä on ollut jo yhdeksän vuotta naimisissa teinirakkautensa Coleen Rooneyn kanssa ja heillä kolme lasta. Coleen on lehtitietojen mukaan parhaimmillaan lomailemassa Mallorcalla.

– Ei sitä joka päivä tapaa huippujalkapalloilijaa. En ollut hämilläni tilanteesta, minä vain pidin hänen kanssaan juttelusta. Hän oli humalassa, mutta en tehnyt mitään väärää. En ole mikään avioliiton rikkoja, Simpson totesi.