Manchester City isännöi tänään tiistaina Napolia Mestarien liigan alkulohko F:n ottelussa.

Molemmat joukkueet ovat kotimaan sarjojensa kärjessä tappiottomalla pelillä. Cityllä on Englannin Valioliigassa seitsemän voittoa ja yksi tasapeli. Napoli taas on voittanut Italian Serie A:ssa kaikki kahdeksan otteluaan.

Mestarien liigassa City on startannut joukkueista selkeästi vahvemmin. Se voitti ensimmäisessä pelissään hollantilaisen Feyenoordin vieraskentällä 4-0 ja päihitti ukrainalaisen Shakthar Donetskin 2-0. Napoli joutui tyytymään Ukrainassa 1-2-tappioon, mutta Feyenoordin se voitti kotonaan 3-1.

Manchesterilaisten manageri Pep Guardiola on pitkin kautta hehkuttanut Napolin pelaamista ja sanonut, että vain muutama joukkue pelaa Euroopassa ”Partenopeita” paremmin. Napolin päävalmentaja Maurizio Sarri lähti ottelun lehdistötilaisuudessa leikkiin mukaan ja teki puheillaan joukkueestaan täydellisen altavastaajan.

– Olemme täällä voittaaksemme tämän ottelun, mutta tämä on lohkovaiheen otteluista se vähemmän tärkeä. Heidän (Cityn) pitäisi voittaa kaikki pelit, sanoi Sarri Calciomercaton mukaan.

– Man City on toiselta planeetalta, he voivat voittaa kaikki tämän lohkon pelit. Meillä olisi hyvä asema päästä jatkoon, jos pystymme viemään kotiin huomenna (tiistaina) jotain. Me edustamme huomenna Italiaa.

Sarrin mukaan Italian jalkapalloliitto ei ole juurikaan helpottanut Napolin urakkaa Mestarien liigassa.

– Meidän on kohdattava tämän ottelun jälkeen Inter ja viikonloppuna pelasimme juuri Romaa vastaan. Ennen lohkovaiheen viimeistä peliä me kohtaamme Juventuksen, ja se osoittaa, kuinka huono Italian jalkapalloliitto on.