Newcastle United ja Liverpool tasasivat sunnuntaina Valioliigassa pisteet lukemin 1-1.

Ottelun ensimmäisestä osumasta vastasi vierasjoukkue Liverpoolin brasilialaistähti Philippe Coutinho, joka sai 29. minuutilla pallon haltuunsa vasemmalla laidalla, ajoi röyhkeästi keskelle ja laukoi pelivälineen vastustamattomasti verkkoon. (Katso maali Viasat Sportin sivuilta)

Liverpoolin johtoasema kesti kuitenkin vain hetken. Newcastlen espanjalaishyökkääjä Joselu karkasi läpiajoon 36. minuutilla ja oli jo sijoittamassa palloa sisään, kunnes Liverpool-puolustaja Joel Matip liukui tilanteeseen. Pallo lensi kuitenkin Matipin jalasta suoraan Joselun sääreen, josta se jatkoi matkaansa verkon perukoille. (Katso video)

Saksalaismanageri Jürgen Kloppin suurimmaksi ongelmaksi on muodostunut hänen joukkueensa puolustuspelaaminen. Liverpool on päästänyt tämän kauden Valioliigassa jo 12 osumaa – kolmanneksi eniten koko sarjasta. Kloppin joukot ovat kuitenkin onnistuneet maalinteossa 13 kertaa, ja joukkueen sijoitus taulukossa on tällä hetkellä seitsemäs.

Kärkijoukkueet Manchester City ja Manchester United ovat molemmat päästäneet vain kaksi osumaa. Manchesterin suurseurat ovat karanneet jo seitsemän pisteen päähän Liverpoolista.

Newcastle säilytti tasapelin myötä paikkansa yhdeksännellä sijalla.