Paris Saint-Germainin luottopelaajiin kuuluva Adrien Rabiot on pariisilaisseuran omia kasvatteja, vaikkakin Rabiot ehti pelata useassa muussakin junioriseurassa ennen PSG:tä.

Rabiot on vasta 22-vuotias, mutta pitkällä PSG-uralla mies on ehtinyt muun muassa ottaa itse Zlatan Ibrahimovicin kanssa yhteen. Keskikentän keskustassa viihtyvä Rabiot kertoi Gazetta dello Sportin Jatkoaika-nimisen fanisivuston haastattelussa välienselvittelystä ruotsalaistähden kanssa:

– Pohjimmiltaan olen hiljainen kaveri, mutta saatan hermostua nopeasti, varsinkin jos näen epäoikeudenmukaisuutta, Rabiot pohjusti.

– Ensimmäinen yhteenotto Ibrahimovicin kanssa oli kesällä Yhdysvalloissa harjoitusottelussa. Hän liikkui syöttääkseen ja menetti pallon. Olin pakotettu rikkomaan ja saamaan keltaisen kortin pysäyttääkseni hyökkäyksen. Joten olin vihainen Zlatanille ja tein väärin ja loukkasin häntä. Se ei ollut hienovaraista minulta, mutta se loppui siihen, mies kertoi.

Rabiotin mukaan hänellä ja Ibrahimovicilla on hyvät välit nykyisin, vaikka hän saattoikin joutua ruotsalaistähden silmätikuksi tämän jälkeen. Nuorena miehenä Ibrahimovicin varpaille astuminen saattoi myös osoittaa luonnetta ja ruotsalaismaalitykki osasi arvostaa sellaista käytöstä tietyssä suhteessa.

Tällä kaudella Rabiot on saanut tutustua uusiin tähtiegoihin, kun Neymar ja Kylian Mbappe siirtyivät PSG:hen kauden kynnyksellä. Suurimman ylistyksen sai kuitenkin Juventuksesta siirtynyt Dani Alves.

– Neymar on ilmiömäinen. Tajusimme sen, kun hän voitti yksin meitä vastaan pelatun Mestarien liigan jatko-ottelun, joten on parempi, että hän on meillä!

– Kylianilla on loistava tulevaisuus edessään. He ovat siirtoikkunan kaksi suurta tähteä, mutta ei unohdeta Dani Alvesin tärkeyttä. Hän on johtaja, ehkä hieman varjossa. Hän on yksi niistä pelaajista, jotka tietävät miten puhua ryhmälle vaikeissa paikoissa, Rabiot kehui.

Lähde: Calcio Mercato