Suomen A-maajoukkue kohtaa torstai-iltana Helsingissä Telia 5G Areenalla vuoden viimeisessä ottelussaan Viron.

Ennen kyseistä ystävyysottelua Huuhkajat ovat pelanneet neljä viimeisintä peliään ilman tappioita. Ensin kaatui Islanti ja Kosovo, jonka jälkeen pisteet on tasattu sekä Kroatian että Turkin kanssa.

Joukkueen valmentaja Markku Kanerva toivoo, että tuo putki saisi jatkoa vielä yhdestä voitosta.

– Toivottavasti pelataan niin hyvin, että voitetaan peli, se on lähtökohta otteluun, Kanerva sanoi Suomen Palloliiton verkkosivujen mukaan.

– Meillä on vähän poisjääntejä, mutta kaikki täällä olevat ovat olleet aiemminkin mukana. Nyt osa näistä jotka ovat saaneet aiemmin vähemmän minuutteja, tulevat saamaan enemmän minuutteja, mutta kuinka paljon niin se jää nähtäväksi.

Viro saattanee kuulostaa ennakkoon Suomea heikommalta joukkueelta, mutta aliarviointiin ei missään nimessä ole varaa. Siinä missä Suomi sijoittui omassa MM-karsintalohkossaan viidenneksi, oli Viro omassa lohkossaan neljäs.

– Viro ei lähde niin aggressiivisesti prässäämään ylhäältä. Heillä on enemmän ajatuksena pitää paketti hyvin tiiviinä ja ehkä pikkaisen vetäytyä, ei ihan omaan boksiin, mutta suurin pirtein puoleen kenttään. Se mahdollistaa sen, että pääsemme hieman rauhallisemmin avaamaan peliä.

Suomi-Viro torstaina 9.11 klo 19:00, Telia 5G Areenalla