KuPS kaatoi perjantain harjoitusottelussa Vaasan Palloseuran Jyväskylässä pelatussa harjoitusottelussa. KuPS:aan siirtynyt lupaava laituri Rasmus Karjalainen, 21, oli vahvassa vireessä VPS:aa vastaan.

Karjalainen tykitti KuPS:n molemmat osumat. Avauasosuma syntyi rangaistuspotkulta ja toinen osuma syntyi rangaistuspotkun jatkotilanteesta, josta Karjalainen laittoi pallon sisään.

– Rasmus oli pirteä koko 90 minuutin ajan ja paransi koko ajan. Hyvä KuPS-debyytti, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara kehui seuran nettisivuilla.

Kuopiolaiset pelasivat varsin nuorella kokoonpanolla ja ottelun lopussa kentällä oli peräti seitsemän A-juniori-ikäistä pelaajaa.

– Ottelu täytti tehtävänsä ja me saimme pelistä sen mitä halusimmekin: hyvää pelaajainformaatiota ja nuoret pääsivät pelaamaan. Tämä oli hyvä lopetus tälle vuodelle ja sieltä on hyviä nuoria tulossa, Honkavaara sanoi.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
Keltamusta kaatoi Vepsun numeroin 2-0. Molemmat maalit iski KuPS-debyyttinsä pelannut Rasmus Karjalainen. Banzai Rasse! #KuPS #veikkausliiga