PSG järjesti Pariisin illassa todelliset murskajaiset Celticiä vastaan. Pariisin tähtisikermä tykitti lopulta seitsemän maalia Celticin verkkoon ja loppulukemat 7-1. PSG:n tähtitrio Neymar-Cavani-Mbappe oli hurjassa vireessä Pariisiln illassa.

Celtic antoi silti PSG:lle todellisen herätyksen, kun se meni yllättäen johtoon jo ensimmäisellä peliminuutilla, 56 sekunnin jälkeen. Moussa Dembélé viimeisteli maalin kulmapotkusta. Maali oli Celticin seurahistorian nopein Mestarien liigassa, lue uutinen.

Sen jälkeen kentällä olikin vain PSG. Neymar teki nopeasti tasoituksen ja kymmenisen minuuttia myöhemmin brassitähti viimeisteli ottelun voittomaaliksi jääneen 2-1-maalin.

PSG:n kolmannen osuman teki Edinson Cavani, jolle osuma oli 150. maali seurassa. Kylian Mbappe vei isännät jo 4-1-johtoon ennen taukovihellystä.

Toisella puoliajalla tehtiinkin sitten historiaa. Marco Verratti teki 5-1-osuman, jonka myötä pariisilaiset rikkoivat lohkovaiheen maaliennätyksen, kun vasta viisi kierrosta on pelattu. Tässä vaiheessa PSG oli tehnyt 22 osumaa lohkovaiheessa.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä. (Juttu jatkuu twiitin alla.)

OptaJean

@OptaJean
22 - Paris have scored more goals in a single Champions League group stage than any other side ever. Magnifique.

Maali-iloittelu ei suinkaan siihen vielä jäänyt, sillä Cavani teki vielä illan toisensa ja Dani Alves tykitti 80. minuutilla upean osuman.

PSG on voittanut kaikki ottelunsa alkulohkossa uskomattomalla maalierolla 24-1.