AS Roman keskikenttäpelaaja Radja Nainggolan teki voittomaalin Laziota vastaan viime lauantaina Derby della Capitalessa eli Rooman derbyssä Serie A:ssa. Nainggolan joutui pelaaman kovien kipujen kanssa.

Nainggolania syytettiin maajoukkuetauon aikana siitä, että hän olisi keksinyt loukkaantumisensa, jotta hänen ei tarvitsisi pelata maaottleuissa. Belgian maajoukkuemies ei pelannut nivusvamman takia harjoitusotteluissa Meksikoa, eikä Japania vastaan.

– Olisin halunnut pelata Meksikoa ja Japania vastaan, koska MM-turnaus on niin isoa asia minulle. Joka tapauksessa olin oikeasti loukkaantunut, Nainggolan vannoi belgialaiselle uutissivusto Sporzalle.

Nainggolan kuntoutui Rooman derbyyn ja oli AS Roman avauskokoonpanossa tehden ottelun voittomaalin 53. minuutilla. Nainggolan otettiin ottelun loppuhetkillä vaihtoon. Nainggolan paljasti, että vaihto johtui nimeomaan loukkaantumisesta.

– Kyllä, pelasin silti Rooman derbyssä, mutta pelasin kipulääkkeiden voimalla. Olin vain 80-85 prosentin pelikunnossa, mutta yritin silti antaa kaikkeni. Pelin aikana aloin tuntea kipua ja sen takia tulin vaihtoon. Ei ole minun syy, että loukkaannuin Belgian maajoukkueen mukana, Nainggolan avautui.

Roma kohtaa keskiviikkona Mestarien liigassa Atlético Madridin ja näillä näkymin Nainggolan on mukana kokoonpanossa Madridissa.

Lähde: Calcio Mercato