Berat Sadik on löytänyt taas peli-ilon Kyproksella. Doxa Katokopias FC:hen kesällä siirtynyt suomalaishyökkääjä oli jälleen voiton takuumies sunnuntain ottelussa Olympiakos Nikosiaa vastaan.

Doxa voitti kotonaan ottelun lopulta maalein 3-1 ja Sadik iski ottelussa kaksi maalia. Sadik teki Doxan voittomaalin ja loppulukemat 3-1:een. Sadik on tehnyt tällä kaudella jo kuusi maalia yhdeksässä ottelussa.

Doxa on sarjassa kahdeksantena tasapisteissä kahden muun seuran kanssa, joilla kaikilla on 19 pistettä. Kuusi joukkuetta jatkaa ylempään jatkosarjaan.

Sadik vietti kaksi edellistä kautta Venäjän liigassa, jossa peliaika ja vastuu jäi pieneksi. Lopulta asema kävi todella tukalaksi Krylja Sovetov Samarassa, kun Sadikin sopimus haluttiin purkaa vastoin miehen suostumusta, lue lisää täältä.

Nyt kuitenkin peli-ilo on löytynyt ja tulosta tulee kovalla tahdilla Kyproksella. On mielenkiintoista nähdä seuraavassa maajoukkueleirityksessä, saako Sadik kutsun mukaan. Edellisen kerran Sadik on ollut maajoukkueen mukana vuonna 2015.