FC Barcelona valmistautuu ensi tammikuun siirtoikkunaan. Näillä näkymin Barcelona haluaa vahvistaa joukkuetta tammikuussa. Tähtihyökkääjä Luis Suárez avasi oven kahdelle tähtihankinnalla.

Barcelona oli jo viime kesänä kiinnostunut Liverpoolin hyökkäävästä keskikenttäpelaajasta Philippe Coutinhosta, joka on useiden lähteiden mukaan myös tammikuussa Barçan hankintalistalla. Lisäksi Barcelona on kiinnostunut Atlético Madridin hyökkääjä Antoine Griezmannista.

– Griezmann ja Coutinho ovat molemmat huippupelaajia, jotka pelaavat kovalla tasolla. Heitä on hehkutettu syystäkin. Molemmat ovat nuoria ja heillä on pitkät urat vielä edessään. Ja Barcelona haluaa aina parhaat pelaajat, Suárez sanoi Rádio Catalunyalle.

Griezmann on linkitetty vahvasti Barcelonaan, vaikka alkukausi Atléticossa ei ole mennyt aivan nappiin. La Ligassa ranskalaishyökkääjä on tehnyt viisi maalia 13 ottelussa.

Suárez ei pelkää kilpailua, mikäli Griezmann saapuisi Barcelonaan, koska he mahtuisivat hänen mukaansa samaan aikaan kentälle. Suárez voisi pelata puhtaana ysipaikan pelaajana ja Griezmann valeysinä alempana.

– Jos katsoo häntä Atléticossa, hänen on pelattava ysipaikalla. Hän ei ole puhdas ysipaikan pelaaja. Totta kai, Griezmann toisi paljon lisää joukkueeseen ja auttaisi joukkuetta siellä pelipaikalla, minne valmentaja hänet ikinä laittaisikaan, Suárez kehui.

Lähde: Calcio Mercato