Kesällä Italian maajoukkuepuolustaja Leonardo Bonucci räväytti melkoisen siirtopommin, kun hän siirtyi Juventuksesta AC Milaniin noin 40 miljoonan euron siirtosummalla. Puolustaja joutui pienten Milan-fanien tentattavaksi seuran joulujuhlissa.

Bonuccin ja Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegrin välit eivät olleet viime kaudella parhaasta päästä. Vaikka Milanin alkukausi on ollut kaikkea muuta kuin loistokas, Bonucci jaksoi olla positiivisella päällä puhuessaan uudesta seurastaan.

– Alan vasta tottua tähän paitaan päälläni, mutta sen pukeminen ja se päällä voittaminen on lippu historiaan. Siitä syystä toivon, että tekin voitte joskus saavuttaa unelmanne, mutta pitäkää huolta, että teillä on aina hauskaa. Toivon, että elämä hymyilee teille, Bonucci puhui lasten edessä.

Tilanne mutkistui, kun pieni tyttö kysyi Bonuccilta turhia kiertelemättä, miksi hän siirtyi AC Milaniin.

– Sanotaan näin, että vastaus ei sovi pienelle tytölle! Tämä (kysymys) saa minut hikoilemaan enemmän kuin hikoilen 90 minuutissa kentällä. Sanotaan näin, että joitain asioita tapahtui, joiden myötä Juventus ja minä tulimme tähän päätökseen.

– Heti, kun mahdollisuus Milaniin siirtymisestä tuli, tartuin siihen molemmilla käsilläni. Minun ei tarvinnut miettiä sitä kahdesti. Kiitos myös Marco Fassonelle ja Massimiliano Mirabellille. Elämässä ja ihmissuhteissa saattaa tulla eteen tiukkoja keskusteluja ja me päätimme lähteä eri teille, Bonucci muotoili vastauksensa.

Lähde: Calcio Mercato