Real Madridin supertähti Cristiano Ronaldo palkittiin torstai-iltana Pariisissa viidettä kertaa maailman parhaaksi pelaajaksi. Ronaldon päävalmentaja Zinédine Zidane antoi kehut suojatilleen.

Ronaldo tunnetaan siitä, ettei hän ole ehkä nöyrimmästä päästä jalkapalloilijana. Kilpailu FC Barcelonan tähtipelaaja Lionel Messin kanssa on kestänyt jo kymmenen vuotta, eikä varmaan koskaan saada tietää kumpi miehistä on parempi jalkapalloilija. Ronaldon mukaan asiasta ei ole epäselvyyttä.

– En näe, että kukaan olisi minua parempi. Kukaan ei tee asioita, joita en itse pystyisi tekemään, mutta minä pystyn sellaisiin asioihin, joihin muut eivät pysty. Ei ole kokonaisvaltaisempaa pelaajaa kuin minä. Olen historian paras pelaaja – hyvässä ja pahassa, Ronaldo sanoi France Footballille tyylilleen uskollisesti.

Zidane ei lähtenyt kyseenalaistamaan suojattinsa sanomisia. Ronaldo on kuulunut Zidanen luottopelaajiin. Viime kaudella Ronaldo ja Zidane juhlivat yhdessä La Ligan sekä Mestarien liigan voittoa.

– Se, mitä hän tekee, on ilmiömäistä. Pelaaja voi tulla tänne kymmeneksi tai 20 vuodeksi, eikä koskaan pysty samaan, mitä Cristiano on tehnyt. Kyllä, hän on historian paras pelaaja. On useita pelaajia, jotka ovat tehneet historiaa, mutta se, mitä hän tekee, kukaan ei ole pystynyt samaan.

Zidanelta kysyttiin, onko Ronaldo jopa parempi kuin valmentaja itse peliurallaan.

– Tietysti minä olin parempi, Zidane naurahti ja jatkoi:

– Tiedättekö mitä, mielestäni hän on selvästi minua parempi. Mutta en minäkään huono ollut, Zidane totesi virnistäen.

Lähde: Calcio Mercato