Chelsea pelasi kotikentällään Leicester Cityn kanssa maalittoman tasapelin lauantaina Valioliigassa. Chelsea pääsi vielä vyöryttämään reilu 20 minuuttia miehen ylivoimalla, mutta joukkueen hyökkääminen sakkasi pahasti.

Chelsea-manageri Antonio Conte on toivonut seuralta vahvistuksia, mutta tammikuun siirtoikkunassa Chelsea on tehnyt vasta yhden hankinnan, kun Ross Barkley siirtyi 15 miljoonalla punnalla Evertonista.

Leicesteriä vastaan Chelsean hyökkääminen oli todella vaisua. Ensimmäisellä puoliajalla Chelsea oli jopa ottavana osapuolena kotikentällään, kun Leicester vyöryi kohti Chelsean maalia. Varsinkin siirtohuhujen kohteena oleva Riyad Mahrez esiintyi pirteästi.

Chelsea on pelannut nyt yli kolme ottelua ilman maalia. Tappioita ei ole tullut, mutta kolme viimeistä ottelua ovat päättyneet maalittomaan tasapeliin. Se on myös Chelsean seurahistorian ensimmäinen kerta, kun kolme peräkkäistä ottelua päättyvät maalittomaan tasapeliin. Yhteensä Chelsea on pelannut nyt yli 270 minuuttia ilman maalia. Sarjasijoitus on silti yhä kolmas.