Perparim Hetemaj valmistautuu Chievon kanssa Serie A:n otteluun, jossa on vain voitettavaa.

Monikaan ei odota piskuisen Chievon pystyvän horjuttamaan Italian mahtiseura Juventusta lauantaisessa kohtaamisessa. Juventus porhaltaa seitsemän ottelun voittoputkessa, mutta lokakuussa Lazio ja marraskuussa Sampdoria onnistuivat yllättämään Vanhan Rouvan.

– En osaa sanoa tiettyä tapaa, millä Juventus on yllätettävissä, mutta meidän on pelattava erittäin hyvä peli ja tehdä mahdollisimman vähän virheitä, Hetemaj linjaa.

Juventus ei ole hävinnyt sitten marraskuun 19. päivän, jolloin Sampdoria oli parempi maalein 3-2. Torinolaisilla on alla seitsemän pelin voittoputki ja kaikki kilpailut mukaan lukien 12 pelin tappioton sarja. Juventus ei siitä huolimatta johda sarjaa, vaan ykköspaikkaa pitää Napoli.

– Juventuksella on sama vanha tyyli, eivät he edelleenkään kauneinta futista pelaa. He pelaavat siten, että omissa kolisee mahdollisimman vähän ja tekevät sen yhden maalin enemmän kuin vastustaja, kahdeksatta kauttaan Serie A:ssa pelaava Hetemaj tietää.

Siinä missä Juventus porhaltaa voittoputkessa, on Chievolla ollut viime kierroksilla vaikeampaa. Serie A:ssa takana on seitsemän pelin voitoton putki, jonka aikana pistetili on karttunut vain kahdella pisteellä.

– Pitkä negatiivinen putki on menossa. Inter-ottelu oli meiltä huono peli, Crotonea ja Beneventoa vastaan pelattiin huonosti. Laziota ja Udinesea vastaan olimme epäonnekkaita. Laziota vastaan kolme maalia tuli oudosti ja Udinesea vastaan tehtiin oma maali ja meiltä hylättiin selkeä maali. Paljon on toki meillä itsellämme parannettavaa.

– Loukkaantumiset ovat myös vaivanneet meitä, mutta ei niiden taakse voi piiloutua, Hetemaj toteaa.

Lauantaina Chievo koettaa kääntää kelkkansa kotiyleisön tuella. Juventuksen kaataminen ei ole helppoa, mutta se olisi makein tapa päättää voitoton aikakausi.

– Nyt olisi todella tärkeätä saada pisteitä. Meillä ei ole tuloksellisesti mennyt hyvin ja edellisestä voitosta on jo turhan pitkä aika, Hetemaj päättää.

Chievo ja Juventus iskevät yhteen Veronassa lauantaina 27. tammikuuta klo 21.45. Ottelu on nähtävissä suorana osoitteessa viaplay.fi. Ottelun parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta viasport.fi.