Paris Saint-Germainin päävalmentaja Unai Emery vahvistaa, että viime kesän tähtihankinta Kylian Mbappé ehtii palata sairastuvalta ennen kuin PSG kohtaa Real Madridiin helmikuun 14. päivä Mestarien liigassa.

Mbappé, 19, loukkaantui sunnuntaina törmätessään Lyonin maalivahtiin Anthony Lopesiin, ja nuori ranskalaiskärki kannettiin kentältä paareilla ulos.

PSG:n lääkäri Eric Rolland ilmoitti, että loukkaantuminen oli onneksi pelättyä lievempi, mutta ennusti myös, että Mbappé joutuu olemaan sivussa useamman viikon. Ranskalaislehdissä puhuttiin jopa kahdesta kuukaudesta.

Tällä kaudella 15 osumaa tehnyt ja 13 maalia syöttänyt Mbappé joutui keskiviikkona huilaamaan Ranskan cupin ottelun Guingampia vastaan. Emeryn mukaan superlupaus palaa kuitenkin tositoimiin ennen kuin Mestarien liiga pyörähtää taas käyntiin.

– Hän halusi päästä pelaaman heti Lyon-ottelun jälkeen, mutta meidän on luotettava lääkärin arvioon ja oltava varovaisia, sanoi Emery FourFourTwon mukaan.

– Jos kyseessä olisi ollut ratkaiseva ottelu kauden kannalta, niin olisimme ehkä ottaneet riskin. Arvioimme tilanteen uudestaan lauantaina ja ensi tiistaina.

– Toivon, että hän on käytettävissä viimeistään helmikuun alussa. Hän on ollut hyvä, hiljainen. Hän on normaali. Se oli iso isku meille, ja riskinä on, että sellainen toistuisi.