Ranskalaistähti Paul Pogbasta tuli yhden kauden ajaksi maailman kallein jalkapalloilija, kun hän siirtyi kesällä 2016 Juventuksesta kasvattajaseuraansa Manchester Unitediin 105 miljoonalla eurolla.

Kankean ensimmäisen kauden jälkeen Pogba, 24, otti yksinoikeudella paikkansa Unitedin keskikentältä, ja varsinkin viime syksynä hän sai runsaasti kehuja esityksistään.

Sittemmin Pogban ja Manchester Unitedin managerin José Mourinhon välit ovat englantilaislehtien mukaan rakoilleet. Pogba on jäänyt viime aikoina useammin vaihtopenkille, kuten keskiviikkona Mestarien liigassa Sevillaa vastaan. Pogban sijaan avauksessa olivat Ander Herrera, Nemanja Matić ja nuori Scott McTominay, mutta ranskalainen pääsi kentälle jo 17. minuutilla Herreran loukkaannuttua.

Villeimpien huhujen mukaan Pogba on jo pohtinut lähtöä Manchesterista ensi kesänä, ja ranskalaislehti L’Equipe kertoo, että Juventuksella olisi hänen sopimuksessaan takaisinosto-optio, jolla he voisivat ostaa hänet takaisin Italiaan vain 60 miljoonalla eurolla.

Mutta vaikka Juventus aktivoisi takaisinosto-option, ongelmaksi nousisi Pogban nykyinen vuosipalkka, 12 miljoonaa euroa, joka on huomattavasti suurempi kuin torinolaisseura on valmis maksamaan.