Pasi Rautiainen ei vielä huutele PSG:n voittoa: ”Mietitään, että tuleeko sieltä pesäpallolukemat”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Real Madrid saa Mestareiden liigan huippuottelussa vastaansa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella PSG:n.

Ranskalaisseura on jättiläisten kohtaamisessa ennakkosuosikki Realin kehnon viime aikojen vireen takia, mutta Viasatin jalkapalloasiantuntija Pasi Rautiainen laittaa PSG-intoilijoille jäitä hattuun.

– Sehän on monen mielestä jo pelattu peli. Mietitään, että tuleeko sieltä pesäpallolukemat. Nyt mitataan Zinédine Zidane, nyt mitataan (Cristiano) Ronaldo ja nyt mitataan Realin puolustuspelaaminen. Jos he saavat saman vaihteen päälle kuin Deporia vastaan, puhumattakaan Valencia-pelistä, niin nopeilla vastahyökkäyksillä Rellu voi olla tässä parissa ihan vahvoilla, Rautiainen sanoo SuomiFutis-sivustolle.

Pasi Rautiainen ja Mika Kottila ovat Viasat Jalkapallo -kanavan Mestareiden liigan studion asiantuntijoina keskiviikkoiltana kello 21.00 alkaen. Viasat ja Viaplay seuraa Mestareiden liigan loppukauden tiiviisti näyttäen kauden jokaisen jäljellä olevan ottelun suorina lähetyksinä ja suomeksi selostettuina.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!