Brasilialaishyökkääjä Neymar on ilmoittanut lähipiirilleen, että hän ei halua pelata enää otteluakaan Paris Saint-Germainissa, kertoo espanjalaislehti ABC.

Neymar, 26, saapui PSG:hen viime kesänä Barcelonasta 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla. Hän on tehnyt tuhoisaa jälkeä pariisilaisseurassa iskemällä 29 osumaa ja antamalla 19 maalisyöttöä 30 ottelussa.

Brassitähden on huhuttu kuitenkin olevan tyytymätön elämäänsä tasoltaan heikommassa Ranskan Ligue 1:ssä, mihin Real Madrid on valmis reagoimaan.

Neymar mursi jalkapöytänsä ja nyrjäytti nilkkansa helmikuun lopussa sarjaottelussa Marseillea vastaan. Hänet leikattiin pian loukkaantumisen jälkeen Brasiliassa, ja Neymarin odotetaan palaavan pelikuntoon loppukeväästä.

Brassitähden isän, Neymar Seniorin on nyt poikansa toipumisen aikana määrä keskustella siirrosta PSG:n presidentin Nasser Al-Khelaïfin ja Real Madridin puheenjohtajan Florentino Perezin kanssa.

ABC:n mukaan Real Madrid on valmis käyttämään siirtoon 250-300 miljoonaa euroa, ja Perez saattaa tarjota vaihtokaupassa pariisilaisille Gareth Balea tai Karim Benzemaa.