Paris Saint-Germainin puolustaja Marquinhos on ensi kertaa puhunut julkisesti seurakaverinsa Neymarin huhutusta siirrosta.

PSG putosi eilen Mestarien liigasta. Tapahtuneesta järkyttynyt Marquinhos kertoi ottelun jälkeen henkilökohtaisesti pyytäneensä Neymaria jäämään seuraan.

– Pyysin häntä jäämään Pariisiin. Olemme kasvaneet joukkueena ja tarvitsemme enemmän voimaa pärjätäksemme tällaisissa otteluissa, brasilialainen Marquinhos kertoi.

– Meille Neymar on tärkeä pelaaja. On todella tärkeää, että hän on itsevarmasti mukana tässä projektissa ja joukkueessa.

– Nyt meidän tosin täytyy tulla toimeen eilisen pettymyksen kanssa ja hiljalleen palautua siitä. Niin me teimme viime vuonna, kun hävisimme Barcelonalle.

PSG:n tie Mestarien liigassa nousi eilen pystyyn, kun Real Madrid voitti seuran toistamiseen. 5-2- yhteislukemin päättynyt ottelupari jätti suureellisesti rahaa tuhlanneen pariisilaisseuran jälleen nuolemaan näppejään Eurokentillä.

Sport spekuloi tänään, että Neymar ei välttämättä pelaa enää yhtään peliä PSG:n paidassa. Brassitaiturin jalasta murtui luu muutama viikko takaperin ja tästä toipuminen voi kestää ensi kesään ja seuraavaan siirtoikkunaan saakka.