Huhtikuun alussa alkavaan Veikkausliigakauteen valmistautuvan SJK:n pelaajapalaset ovat hyvin kohdillaan. Joukkueen kokoonpanossa on kuitenkin vielä tilaa mahdollisille täsmähankinnoille.

Täksi kaudeksi seinäjokelaisten peräsimeen siirtyneen Tommi Kautosen mukaan joukkue on avoin uusille pelaajille, mutta hengenhätää joukkueella ei ole vahvistusten suhteen.

– Koko ajan tarkkailemme markkinoita ja jos jotain todella hyvää sattuu tulemaan eteen, niin silloin mietimme onko syytä tai tarvetta reagoida jotenkin. Emme kuitenkaan aktiivisesti hae tällä hetkellä uusia pelaajia, Kautonen paljastaa SuomiFutis-sivustolle.

SJK on hankkinut tällä kaudella riveihinsä muun muassa maajoukkuetoppari Dani Hatakan, Ilveksessä liigan eliittiin nousseet Reuben Ayarnan sekä Emile Paul Tendengin, suurlupaus Maximo Tolosen Hongasta sekä ulkomailta Anders Bååthin ja Jordan Mustoen. Kautonen on tyytyväinen joukkueen nykyrunkoon.

– Kun aloimme talvella rakentaa joukkuetta, niin saimme suurin piirtein niitä palasia joukkueeseen joita halusimmekin. Siinä mielessä joukkueen tilanne on tällä hetkellä hyvä.

SJK:n viime kausi oli pettymys ja päävalmentajan palli tuulinen, kun ensin Simo Valakari sai lähteä jo ennen kauden alkua. Hänen seuraajansa Sixten Boströmin pesti loppui kesällä, eikä hänet korvannut José Manuel Rocakaan nähnyt kautta loppuun.

Täksi kaudeksi SJK nimitti uudeksi päävalmentajaksi Pikkuhuuhkajia viimeksi luotsanneen Kautosen, joka on tarttunut takaisin päivittäiseen työntekoon innolla.

– Tämä on ollut erittäin mielekästä ja antoisaa heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Olen ollut erittäin tyytyväinen ja intoa täynnä, hehkuttaa Kautonen.