Chelsean espanjalaishyökkääjä Álvaro Morata saattaa palata ensi kesänä entiseen seuraansa Real Madridiin, kertoo Daily Express.

Lehden mukaan Real Madrid on kiinnostunut tuomaan Moratan, 25, takaisin, sillä ranskalaishyökkääjä Karim Benzeman tulevaisuus on vielä täysin auki.

Morata liittyi Chelseaan viime kesänä juurikin Real Madridista 69 miljoonalla eurolla. Hän aloitti kauden vahvasti ampumalla 12 maalia Valioliigassa ennen joulua. Tämän vuoden puolella hän sai kuitenkin odottaa ensimmäistä osumaansa maaliskuun puoliväliin asti.

Jos Morata päätyy Madridiin, kyseessä olisi jo hänen kolmas kertansa espanjalaisseuran paidassa. Hän liittyi Real Madridin akatemiaan vuonna 2008 ja esiintyi 52 kertaa seuran edustusjoukkueessa ennen siirtoaan Juventukseen vuonna 2014.

Kaksi vuotta myöhemmin Real Madrid hankki Moratan takaisin, mutta espanjalaiskärki ehti pelata Los Blancosissa vain vuoden, kunnes Chelsea osti hänet viime kesänä.

Talksportin mukaan myös Bayern München on tarkkaillut Morataa siltä varalta, että puolalaishyökkääjä Robert Lewandowski jättää seuran kesällä.