© Kuva: Juha Tamminen

Ilves palaa perjantaina Tammelaan – ”Siellä on ihan oma henkensä”

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus

Ilves pääsee perjantaina viimein pelaamaan ensimmäisen ottelunsa varsinaisella kotistadionillaan Tammelassa, kun vastaan asettuu Vaasan Palloseura.

Tamperelaisjoukkue on joutunut pelaamaan kauden ensimmäisiä kotipelejään Helsingissä Telia 5G Areenalla sekä Ratinassa, joka on seuran virallinen varakenttä.

Ilveksen leirissä kotiinpaluuta on odotettu hartaasti. Seuran toimitusjohtaja Tomi Erola jakoi tunnelmia valmisteluista Ilveksen sivuilla.

– Kaikenlaista tähän stadionin valmisteluun kuuluu. Palvelut pyritään järjestää mahdollisimman hyviksi. Kyllä tässä kuluu päiviä ja viikkoja, kun ottelutapahtumaa rakennetaan alusta asti, Erola kertoo.

– Toimistoaika jää päivisin vähiin, paperitöitä hoidetaan sitten iltaisin. Hyvä puolihan on ainakin se, että näillä ilmoilla saa hyvän rusketuksen

– Ilves on vähän niin kuin oma lapsi. Pitäähän sitä totta kai hoitaa. Tammelassa on ihan oma henkensä, joka on tullut monelle tutuksi vuosien saatossa.

– Tehty työ palkitsee vuoden edetessä, ja hienoahan se olisi jälleen päättää kausi mitalipeleihin. Sitä kohden mennään ensimmäistä kertaa Tammelassa nyt perjantaina. Paikalla on varmasti jälleen paljon yleisöä ja tunnelma kohdillaan.

Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudussa.

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus