Juventuksessa vahvaa kautta pelaava Sami Khedira puhui avoimesti saksalaiselle Bild-lehdelle halustaan pelata Valioliigassa.

Khediran, 31, sopimus Juventuksen kanssa kattaa vielä ensi kauden. Tällä kaudella Khedira on pelannut Serie A:ssa 26 ottelua, joissa hän on tehnyt keskikenttäpelaajalle komeat yhdeksän täysosumaa.

Khedira siirtyi Juventukseen Real Madridista kesällä 2015. Valioliigassa Saksan maajoukkuepelaaja ei ole vielä urallaan pelannut, ja Khedira myönsi, että sarjassa pelaaminen kiinnostaa häntä.

– Valioliiga viehättää minua. Sopimukseni päättyy ensi kesänä, ja usein mietin tulevaa, koska jalkapalloosa ei ikinä tiedä mitä voi tapahtua, Khedira sanoi mystisesti.

Juventus on tiettävästi jo päässyt sopuun Liverpoolissa pelaavan Khediran maanmies Emre Canin siirrosta. Can kilpailisi peliajasta Khediran kanssa, jos hän siirtyy Juventukseen.

– Olen tyytyväinen täällä ja ymmärrän, että olen erityisessä seurassa, mutta rakastan etsiä uusia haasteita. Yksi niistä (haasteista) on voittaa mahdollisimman monta mestaruutta mahdollisimman monessa liigassa, Khedira totesi.

Valioliigan suunnalla varmasti kuunnellaan korvat höröllään Khediran puheita, sillä ottajia varmasti miehelle löytyy.

Lähde: Football Italia