Veikkausliigavahti selvisi tärskystään säikähdyksellä – ”Osku on palannut sairaalasta”

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Kaudenalusennakoissa suurimmiksi putoajaehdokkaiksi arvioidut PS Kemi ja TPS ottivat sunnuntaina ensi kerran tällä kaudella mittaa toisistaan. Kemi oli Oulussa pelatussa ottelussa jo kiinni voitossa, mutta joukkueen pasmat menivät jokseenkin sekaisin, kun kemiläisten maalivahti Oskari Forsman loukkaantui pahannäköisesti 55. minuutilla. Tilanne oli tuolloin 2-1, mutta lopulta päädyttiin 2-2 -pistejakoon.

– Nämä on niitä henkimaailman juttuja. Kun oma maalivahti menettää tajuntansa ja viedään paareilta kentältä, niin se voi vaikuttaa. Ei meillä ollut tarkoitusta antaa TPS:lle enempää tilaa, mutta niin he vain saivat käännettyä painetta meidän suuntaan, PS Kemin päävalmentaja Jari Åhman arvioi yhtä ottelun käännekohdista seuran kotisivujen otteluraportissa.

Forsmanin loukkaantuminen aiheutui yhteentörmäyksestä TPS:n Juri Kinnusen kanssa. Veräjänvartijaa hoivattiin kentällä kuusi minuuttia, ja hänet vietiin jatkotutkimuksiin Oulun yliopistolliseen sairaalaan.

Juri Kinnunen toivotti pian pelin jälkeen entiselle joukkuekaverilleen Forsmanille pikaista paranemista.

PS Kemillä oli kuitenkin Forsmanin suhteen hyviä uutisia vielä äitienpäivän iltana. 30-vuotias Forsman oli tuolloin jo päässyt sairaalasta eikä tutkimuksissa onneksi löytynyt mitään vakavaa.

Kemin seuraava ottelu on perjantainen vieraspeli Honkaa vastaan. Joukkueen kakkosvahti on 37-vuotias Mikko Vilmunen.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!