Kaudenalusennakoissa suurimmiksi putoajaehdokkaiksi arvioidut PS Kemi ja TPS ottivat sunnuntaina ensi kerran tällä kaudella mittaa toisistaan. Kemi oli Oulussa pelatussa ottelussa jo kiinni voitossa, mutta joukkueen pasmat menivät jokseenkin sekaisin, kun kemiläisten maalivahti Oskari Forsman loukkaantui pahannäköisesti 55. minuutilla. Tilanne oli tuolloin 2-1, mutta lopulta päädyttiin 2-2 -pistejakoon.

TPS Jalkapallo

@TPSjalkapallo
51' Oskari Forsman ja Juri Kinnunen törmäävät rajusti. PS Kemi joutuu vaihtamaan Forsmanin kakkosmaalivahti Mikko Vilmuseen. Toivottavasti Osku on kunnossa! #KEMITPS

Mikko Rahja

@micorabbe
Oskari Forsman loukkaantui ikävän näköisesti. Sai iskun päähän. Hoitohenkilökunta kentällä. Toivottavasti ei käynyt pahemmin. #Veikkausliiga

– Nämä on niitä henkimaailman juttuja. Kun oma maalivahti menettää tajuntansa ja viedään paareilta kentältä, niin se voi vaikuttaa. Ei meillä ollut tarkoitusta antaa TPS:lle enempää tilaa, mutta niin he vain saivat käännettyä painetta meidän suuntaan, PS Kemin päävalmentaja Jari Åhman arvioi yhtä ottelun käännekohdista seuran kotisivujen otteluraportissa.

Forsmanin loukkaantuminen aiheutui yhteentörmäyksestä TPS:n Juri Kinnusen kanssa. Veräjänvartijaa hoivattiin kentällä kuusi minuuttia, ja hänet vietiin jatkotutkimuksiin Oulun yliopistolliseen sairaalaan.

Juri Kinnunen toivotti pian pelin jälkeen entiselle joukkuekaverilleen Forsmanille pikaista paranemista.

PS Kemillä oli kuitenkin Forsmanin suhteen hyviä uutisia vielä äitienpäivän iltana. 30-vuotias Forsman oli tuolloin jo päässyt sairaalasta eikä tutkimuksissa onneksi löytynyt mitään vakavaa.

PS Kemi Kings

@pskemikings

Kalle Tamminen

@TotuusTamminen
@kemikings Onko Oskari Forsmanin tilanteesta tullut mitään lisätietoa? #veikkausliiga
Osku on päässyt pois sairaalasta. Kuvista ei löytynyt mitään huolestuttavaa. Kaikki kunnossa.

Kemin seuraava ottelu on perjantainen vieraspeli Honkaa vastaan. Joukkueen kakkosvahti on 37-vuotias Mikko Vilmunen.